GRO

GRO

Vår vision på GRO – Österlens grönaste café och restaurang – är att vi ska servera våra gäster hälsosamma, naturliga och rena valmöjligheter som möjligt. Det vi serverar ska ge er den energi ni behöver och ska vara näringsrik, fullproppad med vitaminer och mineraler. Detta för att ni ska bygga upp och stärka ert egna välmående. Och kunna unna er något gott oftare. Genomgående så styr vårt intresse för hälsa vår meny och valet av de råvaror vi använder och serverar.

GRO kommer denna sommarsäsongen öppna sitt café där ni kommer erbjudas bakverk som kommer få era smaklökar att sjunga, fantastiskt goda surdegsmackor dekorerade med vegetariska och veganska pålägg, sallader som är välfyllda med vitaminer och mineraler, vida känd vegansk glass och äkta skånskt kaffe. Våra råvaror väljer vi med omsorg om dig och miljön. I möjligaste mån är vår mat ekologisk och kommer från våra lokala producenter här ute på Österlen. När ni väljer att äta och fika hos oss på GRO så vill vi att ni ska känna att vi serverar saker som ni och vårt jordklot mår bra av. Allt för er hälsas skull! 

Kaffe & Café

Vi på Gro Café och Restaurang tar inte lätt på uppgiften att servera gott kaffe. Vi har testat åtskilliga kaffesorter för att du ska vara helt säker på att vi har provat fram det absolut godaste kaffet just för er skull. Kaffet kommer ni kunna få på hur många sätt som helst, men garanterat alltid ljuvligt gott!

Till kaffet kommer vi erbjuda nyttigare fika som kommer att få dina smaklökar att dansa. Vad sägs om syndigt goda Rawfood-tårtor med en nymald kopp äkta skånskt kaffe eller en surdegsmacka välfylld med vitaminer och mineraler som gjorda på ingredienser som vi vet är bra för dig. Eller varför inte en smaka en vegansk glass i solen? Vi vill presentera hälsosamma alternativ, så du kan njuta av en fika ofta och samtidigt må bra!

Catering

Skall ni ha en tillställning och behöver någon som levererar bakverk, fräscha sallader eller surdegsmackor? Kontakta oss på GRO, så kan vi diskutera utifrån era önskemål något bestående av fräscha och goda vegetariska delikatesser direkt från vårt kök.

Eller varför inte visa er uppskattning till personalen på jobbet med bakverk som får deras smaklökar att jubla och energinivåerna att nå nya nivåer?

Självklart kan vi anpassa efter era önskemål, gå in på länken nedan för att komma till vårt kontaktformulär.

Skåla i alkoholfritt

Vårt huvudintresse som är hälsa och välmående i alla dess former och detta leder oss till att skapa spännande alkoholfria drycker som är både goda och bra för hälsan. Ni kommer att finna många olika spännande alkoholfria viner, öl, Prosecco, shots, drinkar hos oss på GRO. Det finns ett fantastiskt utbud på dessa produkter och fler och fler upptäcker att det är både gott och trevligt att dricka alkoholfritt. Och bra för välmåendet!

Vår meny


Större sällskap?

Kontakta oss på formuläret nedan om ni är ett större sällskap som vill komma och äta hos oss. Ni kan även kontakta oss om ni vill abonnera vårt boende och restaurangen till en större tillställning såsom exempelvis bröllop eller födelsedagsfest.

Våra öppettider

Måndag
10:00 am – 4:00 pm
Tisdag
10:00 am – 4:00 pm
Onsdag
10:00 am – 4:00 pm
Torsdag
10:00 am – 4:00 pm
Fredag
10:00 am – 4:00 pm
Lördag
11:00 am – 3:00 pm
Söndag
11:00 am – 3:00 pm

Vårt läge

Smedstorpsvägen 14, Hammenhög